Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rift

Hackerne har inntatt Rift

Nytt sikkerhetstiltak utarbeides

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nettrollespillet Rift har opplevd en usedvanlig problemfri lansering sammenlignet med de fleste andre MMO, men nå begynner grumsen å flyte til overflaten. Rift har nemlig blitt et åpenbart mål for hackere, som jukser seg til penger og utstyr gjennom å snylte på andre spillere og deres kontoer.

Utvikler Trion er fullt klar over at problemet eksisterer og har utformet en rekke tiltak for å holde fuskerne ute. På sikt planlegger de å innføre et sikkerhetssystem i samme stil som Blizzards Authenticator-gadget, men allerede nå har de pønsket ut en modell som skal minimere hackernes spillerom.

Modellen kalles Coin Lock. Hvis noen logger inn på kontoen din fra et sted som ikke samsvarer med hvor du pleier å logge inn (for eksempel Kina istedenfor Norge) vil det bli satt en såkalt Coin Lock på kontoen. Dette betyr at vedkommende ikke er istand til å selge utstyr, handle med andre spillere, sende post og bryte ned eller ødelegge utstyr.

Rent bortsett fra dette kan vedkommende spille som vanlig. Coin Lock fjernes ved å skrive inn en kode som blir sendt automatisk til e-epostadressen knyttet til den berørte Rift-kontoen. Enkelt og greit.

Rift
En fortvilet og desperat spiller prøver å utforme sin egen brannmur.

Relaterte tekster

3
Rift blir gratisspill

Rift blir gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I en sjanger som er i ferd med å bli oversvømmet av gratisspill er det vanskelig å skulle holde ved like tradisjonelle betalte nettrollespill. Stadig flere titler har...

1
Førsteinntrykk: Rift

Førsteinntrykk: Rift

ARTIKKEL. Skrevet av Kim Visnes

Et nettrollespill med potensial til å kapre mang en sliten World of Warcraft-spiller. Kim Visnes deler inntrykkene sine.Loading next content