Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades II

Hades II annonsert - Slippes som Early Access

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med Bastion, Transistor og Pyre har Supergiant Games fra første stund vist at de vet hvordan man lager fantastiske spill, men det var uten tvil enestående Hades som gjorde dem til et verdenskjent studio. Derfor er det ikke rart at de nå bryter regelen sin om å ikke lage oppfølgere.

En av nattens største annonseringer på The Game Awards var nemlig at Hades II er på vei. Selv om dette spillet utspiller seg en stund etter original inntar vi ikke rollen som Zagreus igjen. I stedet er vi Melinoë, altså prinsessen av underverdenen. Hun har tydeligvis noe imot Kronos, så da blir det å kjempe seg gjennom en drøss med nye områder ved hjelp nye våpen og ferdigheter mens utallige nye fiender prøver å stoppe ferden. Supergiant lover også nye oppgraderingssystemer, nye guder og selvsagt en drøss med overraskelser.

Akkurat som Hades vil Hades II lanseres som Early Access på PC, noe vi skal få høre mer om en gang neste år. I mellomtiden får vi nøye oss med den heftige traileren under.

HQ
Hades II
Hades IIHades IIHades II

Relaterte teksterLoading next content