Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life

Half Life kommer bare på DVD?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det rykter på nettet som sier at Half Life 2 ikke kommer til å slippes på CD, men derimot bare på DVD. Om detta er sant så kan vi ikke annet enn å løfte litt på sjegget. Å slippe et av historiens mest etterlengtede spill på DVD og ikke CD, kan jo ikke være bra med tanke på salget. Selv om det er mange som nå i dag sitter med DVD-spillere, så er det også mange som bare sitter med CD-spillere. Men som sagt dette er et rykte og vi skal ikke selge skinnet før bjørnen er skutt. Vi venter på en pressemelding angående dette!

stay tuned for more...

Relaterte tekster

0
Half-LifeScore

Half-Life

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Valve’s plot orienterte klassiker er endelig klar på PlayStation 2, men er det for sent?

2
Spillåret 1998: Half-Life

Spillåret 1998: Half-Life

ARTIKKEL. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Odd Karsten om Half-Life.

2
Ny verdensrekord i Half-Life

Ny verdensrekord i Half-Life

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For oss vanlige spillere tar det omtrent 12-15 timer å gjennomføre den lange historien i Half-Life, men folk er tydeligvis forskjellige. Den forrige speedrun-rekorden på...Loading next content