Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life 2

Half-Life 2-forfatter er tilbake hos Valve

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Valve sitt Half-Life ble en stor hit i 1998. Half-Life 2 ble en enda større hit i 2004. Vi har ennå ikke fått et Half-Life 3, men vi har ikke gitt opp håpet riktig ennå.

HQ

Erik Wolpaw begynte å jobbe for Valve i 2005, og var medforfatter på spill som Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Portal og Portal 2. Han forlot Valve i februar 2017, men han var ikke den eneste som sluttet i selskapet i den perioden. Han fikk nemlig selskap av blant andre Marc Laidlaw og Jay Pinkerton. Men Pinkerton har i ettertid kommet tilbake til Valve, og nå har Wolpaw også det, ifølge Shack News.

Men det virker som kanskje Wolpaw har jobbet for Valve en liten stund, til tross for at vi hører om det først nå, for han står nemlig oppført i rulleteksten til Valve sitt nyeste spill Artifact.

Det at disse etablerte forfatterne tar turen tilbake til Valve, betyr kanskje at selskapet igjen har lyst å fokusere på å lage spill. Dette kan være lurt siden Steam nå har fått noen ganske tøffe konkurrenter i både Discord og Epic Games Store.

Half-Life 2

Relaterte tekster

1
Half-life 2 - XboxScore

Half-life 2 - Xbox

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas har reist tilbake til City 17 og vært med på tidenes beste eventyr enda en gang. Vi har satt karakter!

Half-Life 2Score

Half-Life 2

ANMELDELSE. Skrevet av Vegar Beide

Gordon Freeman står nok en gang i fronten, i kampen mot overmakten. Valves genistrek er en uovertruffen opplevelse!

0
Half-Life 2-forfatter er tilbake hos Valve

Half-Life 2-forfatter er tilbake hos Valve

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Valve sitt Half-Life ble en stor hit i 1998. Half-Life 2 ble en enda større hit i 2004. Vi har ennå ikke fått et Half-Life 3, men vi har ikke gitt opp håpet riktig ennå....Loading next content