Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life 3

Half-Life 3-ryktene ruller videre...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har kommet til et punkt der vi nesten ikke gidder å rapportere om Half-Life 3-rykter lenger, men for hva det er verdt har nye hint nå blitt oppdaget av de mest håpfulle blant fansen.

Mer spesifikt skriver GamesRadar at nøkkelord som peker mot både Half-Life 3 og Left 4 Dead 3 er oppdaget i kildekoden til den kommende Virtual Reality-demoen (til HTC Vive-headsetet) av Portal. Noe av det er gamle saker, men det finnes også ting som ikke har blitt oppdaget tidligere. Blant annet nevnes "crowbar zipline" og en "spy grenade" til Half-Life 3, samt teksturer til to eldre herremenn til bruk i Left 4 Dead 3.

Når det gjelder Half-Life 3 må selvsagt alt tas med en gigantisk klype salt, men man vet jo aldri. Kanskje noe endelig er iferd med å skje?

Half-Life 3

Relaterte tekster

2
Half-Life 3-ryktene ruller videre...

Half-Life 3-ryktene ruller videre...

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har kommet til et punkt der vi nesten ikke gidder å rapportere om Half-Life 3-rykter lenger, men for hva det er verdt har nye hint nå blitt oppdaget av de mest...Loading next content