Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life

Half-Life får Ray Tracing-mod

Det er en enorm visuell oppgradering for det legendariske spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for alderen har Half-Life fortsatt et aktivt modding-fellesskap og mange fans dedikert til å lage interessante prosjekter som forbedrer den generelle opplevelsen av spillet eller oppfølgeren.

Nylig ga en modder kjent som sultim_t ut en lanseringstrailer for sin mod, som bringer Ray Tracing til Half-Life. På samme måte som Ray Tracing ble brakt til Portal av Valve, oppdaterer sultim_t sin mod det visuelle i Half-Life på en briljant måte, og gir oss flotte nye lyseffekter, refleksjoner og mer.

For å håndtere denne moden trenger du et grafikkort som støtter Ray Tracing, men utover det trenger du bare Half-Life og laste ned sultim_t sin mod fra lenken i beskrivelsen av YouTube-videoen nedenfor.

Skal du spille Half-Life med Ray Tracing? Sjekk ut traileren nedenfor. <social>https://www.youtube.com/watch?v=LQCZTxzW6A0&t=89s&ab_channel=sultim_t</social>.

Half-Life

Relaterte tekster

0
Half-LifeScore

Half-Life

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Valve’s plot orienterte klassiker er endelig klar på PlayStation 2, men er det for sent?

2
Spillåret 1998: Half-Life

Spillåret 1998: Half-Life

ARTIKKEL. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Odd Karsten om Half-Life.Loading next content