Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Halle Berry tvang seg inn i John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Skuespilleren sa at hun skulle være med i filmen, og alt regissør Chad Stahelski kunne gjøre var å gå med på det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Halle Berry spiller en liten, men viktig, rolle i John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Karakteren Sofia Al-Azwar og hennes fantastiske hunder endte opp med å bli et høydepunkt i den tredje filmen, men historien om hvordan Berry kom til å spille rollen faktisk være kulere enn karakteren hennes.

HQ

I et intervju The Hollywood Reporter forteller regissør Chad Stahelski om hvordan Berry bokstavelig talt ønsket seg inn i franchisen, og lot Stahelski rett og slett bare akseptere det faktum at hun ville debutere i Wick-verset.

"Jeg fikk en telefon fra WME da vi fortsatt skrev John Wick 3, som var "Hva synes du om Halle Berry?" Vel, hun er kjempebra. Hun er Halle Berry. Og så sa de: "Hun kommer for å se deg. I dag.» Og jeg sverger til deg, den ettermiddagen får jeg et bank på døren, og det er Halle Berry. Hun nølte ikke ett sekund og sa: "Jeg kommer bare for å se deg fordi jeg skal være med i din neste film." Jeg blir helt "Skal du?" Med et seriøst ansikt sier hun, "Ja, og jeg skal trene ræva av meg."

Mens Berrys Sofia ikke vil dukke opp i John Wick: Chapter 4, hevdes det at karakteren får sin egen spin-off-film i fremtiden.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
Photo: IMDb

Relaterte tekster

0
John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

For fem år siden fornyet Keanu Reeves actionkarrieren sin for å hevne en død hundevalp. Nå eskalerer John Wick til full krig, og actionfilmer blir aldri det samme igjen.Loading next content