Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Halo 2 - Nye skjermiser og fersk info!

Samtidig med relanseringen av Bungies egen nettside har de for alvor pustet liv i medieoppstyret rundt Halo 2, hvilket betyr at vi har 2 nye skjermiser og masse nye detaljer om spillet!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Samtidig med relanseringen av Bungies egen nettside har de for alvor pustet liv i medieoppstyret rundt Halo 2, hvilket betyr at vi har 2 nye skjermiser og masse nye detaljer om spillet!

For å ta utgangspunkt i spillets singleplayer, har Bungie (igjen) bekreftet, at historien bl.a. vil foregå på jorden og på en annen Halo. Sammen med de allerede kjente nykommerne Prophet og Brute i Covenants hær, så får vi også minst en ny Covenant til å sloss mot. Til gjengjeld er det ikke lenger sikkert at vi får muligheten til å kikke rundt hjørner og ødelegge omgivelsene, men Bungie har ennå ikke avskrevet disse mulighetene fullstendig - det hele avhenger av hvordan det fungerer i spillet!

Bungie regner også med en liten revolusjon, hva angår Halo 2’s prestasjon i multiplayer, spesielt når vi snakker om Xbox Live. En 5 ukers online Alpha test er nettopp gjennomført med gode resultater, men testen var bare tilgjengelig for 1000 Microsoft ansatte.

Ellers kan Bungie avsløre at det er sikkert, at man vil kunne inntage rollen som en Covenant Elite i mindst ett game mode i multiplayer (de har ennå ikke sagt hvilket), og av nye game modes finnes bl.a. Assault, hvor det angribende laget skal plassere en bombe i fiendens base og deretter byttes det side. Samtidig sier Bungie at en online co-operativ del faktisk er en mulighet (og vi krysser fingrene)!

I tillegg vil multiplayer banene inneholde diverse objekter, som kan dyttes og skytes rundt. I Alpha testen var dette begrenset til enkelte objekter, men i den ferdige versjonen burde det inkludere en god del mer. Samtidig kan man nå benytte seg av en turbo i både Banshees og Ghost. Og sist men ikke minst har Bungie innført en "energi heis", hvor man blir løftet opp av en energi stråle - som man også kan skyte med!

Bungie har nettopp sluppet 2 nye skjermiser, hvor det ene er fra spillets singleplayer og det andre bare er en render, altså et bilde av noen modeller fra spillet. Nyt dem!Loading next content