Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved Anniversary

Halo Anniversary med Kinect

Nå skal Master Chief føles på kroppen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under Microsofts E3-konferanse ble omsider Halo: Combat Evolved Anniversary offisielt avdekket, til glede for de som har ventet på en oppgradert utgave av det originale Halo-spillet. Nå viser det seg at HD-grafikk ikke er det eneste som vil være nytt i spillet.

I et intervju med Gamespot forklarer nemlig Microsofts Phil Spencer at Halo: Combat Evolved Anniversary kommer til å ha støtte for Kinect.

Noen konkrete detaljer om hva som er planlagt ville ikke Spencer gå inn på, men vi kan altså forvente oss at bevegelsesstyring vil være en mulighet når Halo: Combat Evolved Anniversary slippes den 15. november.

Hva synes dere? Har Microsoft for mye fokus på Kinect om dagen, eller er det spennende med nye måter å spille på?

Halo: Combat Evolved Anniversary

Relaterte tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Sollien

Master Chief går tilbake til røttene i en fargesprakende nyutvikling av Combat Evolved. Tåler gjenopplivelsen av Bungies mesterverk tidens tann?

Halo vs. Halo Anniversary

Halo vs. Halo Anniversary

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvor mye penere er egentlig Halo Anniversary sammenlignet med originalen? Vi har satt opp veteranen og nykommeren side ved side...Loading next content