Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved Anniversary

Halo: Combat Evolved Anniversary er endelig på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste dagene har vi fått indikasjoner på at remasteren av Halo: Combat Evolved ville komme til PC om kort tid, og det viser seg at kort tid var en underdrivelse.

Microsoft og Saber Interactive har nemlig lansert Halo: Combat Evolved Anniversary på PC akkurat nå. Dermed kan dere som eier Halo: The Master Chief Collection finne spillet i samlingen deres, mens dere som utelukkende er ute etter det første spillet i serien kan finne det både på Steam, Windows 10 og Xbox Game Pass.

HQ
Halo: Combat Evolved Anniversary

Relaterte tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Sollien

Master Chief går tilbake til røttene i en fargesprakende nyutvikling av Combat Evolved. Tåler gjenopplivelsen av Bungies mesterverk tidens tann?

Halo vs. Halo Anniversary

Halo vs. Halo Anniversary

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvor mye penere er egentlig Halo Anniversary sammenlignet med originalen? Vi har satt opp veteranen og nykommeren side ved side...Loading next content