Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite får hjelp fra enda et studio for å blidgjøre spillerne

343 Industries ber om enda mer støtte, så her lukter det den lenge ryktede battle royale-modusen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for å ha eksistert i 15 år er det mest sannsynlig få av dere som kjenner Certain Affinity særlig godt. En av grunnene til dette er at studioet i all hovedsak hjelper andre utviklere med å fullføre storspillene sine. Blant annet har de vært med på å lage en del Call of Duty- og Halo-spill, så det var ikke særlig overraskende da det ble klart at de ble hyret inn til å endre Halo Infinite etter utsettelsen. Microsoft er tydeligvis veldig godt fornøyd med samarbeidet, for nå overfører selskapet mer ansvar.

Certain Affinity skriver på Twitter at de har forsterket samarbeidet med 343 Industries når det gjelder utviklingen av Halo Infinite, og nærmere bestemt har fått ansvaret med å bringe noe nytt og spennende til spillet. En slik beskrivelse kunne jo godt bare vært et kart eller noen kosmetiske endringer, men jobbstillingene de lyser ut sammen med annonseringen gjør Jez Corden fra Windows Central sin rapport fra januar om at studioet lager en stor, mer nybegynnervennlig modus som kan høres battle royale-aktig ut ekstra troverdig. Uansett hva virker det fortsatt som om Xbox Game Studios og 343 Industries bet over mer enn de kunne tygge med Live Service-fokuset. Forhåpentligvis gjør dette samarbeidet det lettere å leve opp til spillernes forventninger fremover.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content