Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite kansellerer split-screen co-op

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken lovet utviklerne i 343 å offentliggjøre fremtidsplanene de har for Halo Infinite før helgen kom, noe som ga de fleste håp om en dato for muligheten til å spille sammen med andre. Den gode nyheten er at vi har fått en dato, men den dårlige er at muligheten blir mer begrenset enn forventet.

343 har nemlig gitt opp å la oss spille Halo Infinite med andre på samme skjerm siden de prioriterer andre ting, noe som betyr at det bare blir mulig via internettilkobling. Heldigvis kommer både Forge-modusen og online co-op med høstoppdateringen den 8. november, så da får vi alle fall to etterlengtede ting samtidig.

Samme dag får vi også to nye multiplayerkart som er skapt i Forge slik at muligheten skapelsesmodusen byr på virkelig fremheves. Om du foretrekker historiedelen og oppdragene i den kan man også spille oppdrag om igjen. Topp dette med den nye Covert One Flag-modusen, en beta av Match XP-systemet og litt annet småtteri, så høres det likevel ut som om november blir spennende for Halo Infinite-spillere selv uten split-screen. Som du kan se i bildet under venter det noen interessant ting når Echoes Within-sesongen starter i mars også.

HQ
Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content