Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinites Battle Royale-modus nærmest bekreftet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fortsatt ikke offisielt bekreftet at en Battle Royale-del faktisk er på vei til Halo Infinite, og 343 Industries er kjent for å ta seg god tid. Men det har ikke stoppet brukere fra å fortsette å grave i spillets kildefiler, og nå er det flere bevis på at en slik modus er på vei.

Føere brukere påpeker at den kommende modusen går under kodenavnet Tatanka og at Certain Affinity, et helt annet studio, jobber med denne utvidelsen. I beskrivelsen står det "Welcome to the Ring" og at du må kjempe for å bli den siste soldaten i live. Mer enn det vet vi selvfølgelig ikke, men 343 bør vurdere å bekrefte planene sine snart hvis de vil ha noe nytt å fortelle.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content