Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3: ODST

Halo på Playstation 3

Ikke helt som du tror

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Slapp av, la oss forklare. I februar kan du nemlig nyte Master Chief på din Playstation 3. Dog ikke i spillform. Nettsiden Blu-ray.com har nemlig annonsert at tegnefilmsamlingen Halo Legends kommer på Blu-ray tidlig i februar i USA. Dette er en samling med syv anime-filmer basert på Master Chiefs univers.

Dermed blir det altså mulig å nyte Master Chief på en Playstation 3 for første gang. Kortfilmene kommer også til å lanseres for nedlasting via Xbox Live.

Halo 3: ODST

Relaterte tekster

Halo 3: ODSTScore

Halo 3: ODST

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har vervet seg til ODST og kjemper mot Covenant-styrkene i New Mombasa. Les hans rapport fra fronten i vår omtale!

0
Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Testingen av Halo 3: ODST ble avsluttet for et par uker siden, så mange har lurt på når spillet offisielt blir en del av Halo: The Master Chief Collection. Nå har vi fått...Loading next content