Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Reach

Halo: Reach - Defiant Map Pack

Vi vurderer de nye kartene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Defiant Map Pack kommer som kjent til Halo: Reach i dag, men redaksjonen fikk teste de nye brettene tidligere for å fortelle våre lesere om hva som er i vente. Brettene går under navnet Condemned, Highland og Unearthed, derav to er tradisjonelle Halo-brett mens sistnevnte er dedikert til Firefight.

Vi tar dem i rekkefølge:

Condemned

Halo: Reach
Condemned gir inntrykk av å være mer tilfeldig enn den egentlig er. Bildene er tatt halvveis inn i brettet, da vi befant oss i et område med lav tyngdekraft. Heldigvis er det mer enn nok plass å utøve skjulte angrep på, fordi det er så mange kriker og kroker å gjemme seg bak.
Halo: ReachHalo: Reach
Condemned tar sted innnendørs, der vi får se en stor hangar beregnet for alle snikskytterveteranene. De mange vinduene skaper en illusjon av mer plass. Iløpet av den første kampen så alle sammen ut av rutene for å kikke på de avsindig vakre romscenariene der UNSC-flåten blir skutt i filler av de overmektige Covenantene.
Halo: ReachHalo: Reach
Sammenlagt er Condemned den svakeste av de tre brettene. Den er langt fra dårlig, da blant annet 1 Flag og Headhunter er svært underholdende, men ingenting med brettet er revolusjonerende.

Highland

Halo: ReachHalo: Reach
I utkanten av Highland er det flere lagerlokaler, snikskyttertårn og grottesystemer.
Halo: ReachHalo: Reach
Om du vil ta deg frem i Capture the Flag er disse livlinjer, spesielt om du har en begavet snikskytter på motstående side. Her kan du treffe alt og alle - til og med campende feiginger med kortdistansevåpen.
Halo: Reach
Det er morsomt å kjøre både Ghost og Warthog i Highland siden området er stort og åpent. Man har store mengder vann å gjemme seg i, mens et godt design kombinert med det vrakede skipet i midten av banen gjør at man kan komme seg rundt på en enkel måte. Highland er definitivt høydepunktet i Defiant Map Pack.

Unearthed

Halo: Reach
Unearthed er dedikert til Firefight, som fremdeles er veldig populært. Certain Affinity (Texas-studioet som laget store deler av Halo 2) har jobbet hardt for å knytte Defiant Map Pack til Halo: Reach, slik at de kan vise mer av planeten. Det har de lykkes med. Unearthed har også flere skybokser, som gjør det mer underholdende å kikke over landskapet.
Halo: ReachHalo: Reach
Det burde være obligatorisk med kjøretøy i Firefight, men faktum er at det var få brett som lot deg kjøre fritt i ODST og Reach. Unearthed er et velkomment unntak, da en rakett-Warthog og mye plass lar deg kjøre mer rundt mens man støtter to andre spillere for å holde Covenantene borte fra den sentrale bygningen.
Halo: ReachHalo: Reach
Unearthed er et stort brett med veldig mange gjemmesteder og kompliserte strukturer. To pakker med ekstraliv ligger lumskt plassert på to peilere foran den sentrale bygningen, som pleier å være den verste krigsplassen av dem alle. Unearthed er etter alt å dømme den beste Firefight-banen i Halo: Reach til nå, inkludert Outpost og Overlook.

Relaterte tekster

Halo: ReachScore

Halo: Reach

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Kan Bungie levere en verdig avslutning på Halo-eventyret, eller vil for høye forventninger legge en demper på opplevelsen? Her er vår Halo: Reach-anmeldelse...

0
Microsoft jobber med Halo: Reach-problem

Microsoft jobber med Halo: Reach-problem

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har dukket opp en rekke klager fra de som spiller Halo: Reach på Xbox One, og nå sier Microsoft til Kotaku at de vet om problemet. De jobber visst med å finne en...

1
Forvent ikke en Halo: Reach-remaster

Forvent ikke en Halo: Reach-remaster

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Halo: The Master Chief Collection er som kjent en massiv spillpakke bestående av Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4, og etter den mildt sagt problematiske...

2
Last ned Halo: Reach gratis i september

Last ned Halo: Reach gratis i september

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsofts Major Nelson har avslørt hvilke spill som vil bli gratis å laste ned for alle Gold-medlemmer i september. Den første halvdelen av måneden kan Xbox 360-eiere...Loading next content