Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Wars

Halo Wars setter rekord

Og passerer milepæl

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en pressemelding fra Microsoft kan vi lese at Ensemble Studios' sanntidsstrategispill Halo Wars har passert en million solgte kopier på verdensbasis. Det gjør det til det mest solgte RTS-spill til denne generasjonens konsoller.

Samtidig kan Microsoft meddele at der er blitt spilt over 2,6 millioner multiplayer-kamper over Xbox Live, hvilket tilsammen utgjør en spilletid på over 118 år. I snitt spiller 200.000 Halo Wars online hver dag, så kampen mellom UNSC og The Covenant er langt fra over.

Halo Wars

Relaterte tekster

Halo WarsScore

Halo Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Ensemble Studios lager konsollstrategi av Bungies suksesserie, og leverer glimrende underholdning.

2
Tre nye Xbox One-kompatible spill

Tre nye Xbox One-kompatible spill

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For litt over en uke siden kunne vi rapportere om at strategispillet Halo Wars hadde blitt tilgjengelig på Xbox One for alle som var med i det såkalte preview-programmet....

2
Jobber Microsoft med et nytt Halo Wars?

Jobber Microsoft med et nytt Halo Wars?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er mange som har ønsket seg en oppfølger til strategispillet Halo Wars, og Xbox-sjef Phil Spencer tente nylig håpet til mange spillere på Twitter. På spørsmål om...Loading next content