Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo-sjefen forlater 343 Industries og Xbox

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som om det ikke var nok at Halo Infinite sliter med å levere som lovet og forventet i disse dager har selve utviklingen av spillet tydeligvis ikke vært moro heller. De siste månedene har vi jo sett en rekke personer forlate utviklerstudioet 343 Industries, men med all respekt kan ingen av dem måle seg med denne.

Bonnie Ross, som både er grunnlegger og leder av studioet og "Corporate Vice President" for Xbox Game Studios, forteller at også hun nå forlater 343 Industries. Planen skal visstnok ha vært å vente med dette til vinter-oppdateringen av Halo Infinite i november, men at planene ble fremskyndet på grunn av en medisinsk situasjon i familien.

På grunn av dette gjøres det selvsagt grunnleggende endringer hos 343. Pierre Hintze overtar som lederen av studioet og Bryan Koski blir "General Manager" for Halo.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content