Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Heroes of the Storm

Hanzo og Alexstrasza kommer til Heroes of the Storm

Og en massiv oppdatering kommer neste år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste dagene har det gått rykter om at Overwatchs Hanzo er på vei til Heroes of the Storm. I dag kan Blizzard bekrefte dette og mer.

Han er nemlig ikke den eneste som kommer, for Alexstrasza fra World of Warcraft gjør også sitt inntog. Hanzo er selvsagt en speider som fungerer best fra avstand, mens Alexstrasza leger laget sitt og kan gjøre seg om til en drage. Med tanke på at at Hanzo også kan bruke den ultimaten sin kan man altså si at drager virkelig er i fokus for tiden i Heroes of the Storm.

Nyhetene fra spillet stopper ikke der heller. Disse nye figurene kommer med en ny, massiv oppdatering neste år. Denne vil inkludere voice chat, ferdighetsbasert, et helt nytt snike-system, forbedring av kameraet, endringer av enkelte kart, og noen nye gameplaymekanikker som skal gjøre kampene mer underholdende. De vil komme med mer spesifikke detaljer under et panel i kveld/natt, men dette høres bra ut foreløpig. Trailerene vi har fått er slettes ikke dårlige heller.

HQ
HQ
Heroes of the Storm

Relaterte teksterLoading next content