Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown 3

Har Crackdown 3 blitt utsatt igjen?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Crackdown 3 må kunne sies å ha gått gjennom en ganske problematisk utvikling med en rekke utsettelser og lange perioder med nærmest null informasjon, men på E3-messen kunne Microsoft kunngjøre at spillet endelig vil slippes den 22. februar. Det var i alle fall planen i noen minutter, for i samme periode fikk vi vite at Anthem, Days Gone og Metro Exodus også vil lanseres samme dag. Dermed tok det ikke lang tid før selskapets tweet om lanseringsdatoen ble fjernet, og Xbox-sjefen Phil Spencer bare ønsket å si februar 2019 da han ble spurt om lanseringsdatoen. Vi fikk aldri noen offentlig bekreftelse på at datoen var endret, men nå kan offentliggjøringen kanskje ha sneket seg inn.

Microsoft Store-siden til Crackdown 3 hevder nå nemlig at spillet vil lanseres den 28. mars 2019. Dette er den høyst uvanlige lanseringsdagen torsdag, så det forundrer meg ikke om vi her snakker om klokken 12 på torsdagen, altså selve fredagen den 29. mars. Oppføringen er uansett ikke kommentert offentlig av Microsoft eller Sumo Digital enda, så vi får vente og se hva de sier i nærmeste fremtid. Foreløpig virker det ganske klart at Crackdown 3 i alle fall ikke ønsker å delta i kampen om 22. februar.

Crackdown 3

Relaterte tekster

1
Crackdown 3Score

Crackdown 3

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et terrorangrep har mørkelagt hele kloden utenom byen New Providence. Sånn kan vi ikke ha noe av, så vi sendte Terry Crews og Robin avgårde for å rydde opp i sakene...Loading next content