Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Harley Quinn: Sesong 3 får actionfylt trailer med Court of Owls

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pandemien gjorde ting veldig vanskelig. Som resultat har det gått over to år siden andre sesong av den svært voldelige, animerte Harley Quinn-serien på HBO Max ble sluppet, men nå er det på tide med mer.

Den første traileren for den tredje sesongen er nå sluppet, som avslører at sesongen har premiere 28. juli. Harley og Ivy gjør fortsatt sin Eat Bang Kill-turné, og vi får møte mange av skuespillerne og skurkene (inkludert Court of Owls) som helt sikkert vil forgylle Harleys eventyr.

Hvis du fortsatt ikke har sett Harley Quinn, anbefaler vi på det sterkeste at du gjør det ettersom det er en gos, mørk serie for voksne, komplett med kanskje det mest stjernespekkede stemmeskuespillet av alle animerte TV-serier - inkludert Kaley Cuoco som Harley selv.

Se traileren under.

HQ


Loading next content