Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Enemy Within

Harley Quinn viser seg frem i Batman: The Enemy Within

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Telltale Games annonserte andre episode av Batman: The Enemy Within, The Pact, var planen at episoden skulle slippes i går. Uheldigvis bli planene endret slik at den i stedet vil lanseres neste tirsdag. Utviklerstudioet har uansett gitt oss noe å fylle litt av den ekstra ventetiden med.

Som vanlig har de gitt oss en trailer fra den kommende episoden, noe som blant annet gir oss noen glimt av hvordan Harley Quinn vil se ut i bevegelse og noen hint til hva som skjer. Blant annet er det tydelig at den tidligere psykiateren ikke er den eneste ikoniske karakteren som vil vise seg i episoden.

HQ
Batman: The Enemy Within

Relaterte tekster

2
Batman: The Enemy WithinScore

Batman: The Enemy Within

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Utforskingen av relasjonen mellom Batman og The Joker er noe av det beste vi har fått servert på flere år, men er det nok til å bære Telltales nyeste spill?Loading next content