Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 4

Harmonix har planer om minst ti sesonger til av Rock Band 4

Det musikalske partyspillet fortsetter å trives etter 31 sesonger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er få live service-spill som har eksistert og lyktes på den måten Harmonix' Rock Band 4 har. Mens utvikleren prøvde å legge til det musikalske spillet Fuser i porteføljen av prosjekter for noen år siden, men måtte legge ned spillet nylig, har utvikleren fortsatt en absolutt gullgruve av en tittel, med Rock Band 4.

Og vi sier gullgruve fordi Rock Band 4 går inn i sin 31. sesong! Selv om du kanskje tror at Harmonix ville se på enten en oppfølger eller en reduksjon i støtte, har utvikleren nettopp bekreftet at spillet vil få minst 10 sesonger til.

I et nytt blogginnlegg uttalte Harmonix: "Vi har nettopp avsluttet 30 sesonger av Rock Band Rivals. I Rock Band-årene bosetter Rivals seg i middelalderen, og tenker på et hus i forstedene med en bakgårdsrøyker og et bandrom i kjelleren. Ikke bekymre deg, middelalderen er flott: mens det er en betydelig mengde historie å trekke fra, er det også en betydelig mengde fremtid å se frem til. Dette gjelder også for Rivals. Så spenn deg fast og la meg snakke om hva vi har planlagt for sesong 31-40 (ja, vi planlegger å trekke Rivals godt inn på 40-tallet).

Selv om det ikke er nevnt hvor lenge Harmonix har til hensikt å fortsette å støtte Rock Band 4, har utvikleren uttalt at som en del av sesong 31 vil den bringe tilbake et sesongkort og tilby en samling nye kosmetiske gjenstander for de spillbare instrumentene.

Rock Band 4

Relaterte tekster

4
Rock Band 4Score

Rock Band 4

ANMELDELSE. Skrevet av Philip Lauritz Poulsen

Etter flere år i dvale er musikkspillene tilbake. Først ut er Rock Band 4, som er moro, men dessverre føles i overkant velkjent...

0
Rock Band 4-utvidelsen Rivals får dato

Rock Band 4-utvidelsen Rivals får dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne uken kunne utvikler Harmonix endelig sette en europeisk lanseringsdato ved siden av Rock Band 4-utvidelsen Rivals. Denne utvidelsen vil bli tilgjengelig på...Loading next content