Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite er endelig ordentlig avduket

Endelig har vi fått flere detaljer om det kommende Harry Potter-mobilspillet som er ganske likt storsuksessen Pokémon Go.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Naturlivis har vi kjent til Niantic Labs' neste store tittel basert på Harry Potter-universet kalt Harry Potter: Wizards Unite ganske lenge nå, og utvikleren har ikke holdt igjen med små trailere. Men de har ikke gitt oss noen konkrete detaljer om spillet - før nå.

Takket være en lengre artikkel på spillets hjemmeside vet vi nå mye mer om spillet.

Spillet kommer via et samarbeid mellom Niantic og WB Games San Francisco, og blir en del av Portkey-serien, som er en serie av nye Harry Potter-baserte spillopplevelser, og flere er på vei. Her rekrutteres du av Statue of Secrecy Task Force, og det blir din jobb å finne villfaren magi rundt omkring i verden, så Gompene ikke oppdager det. Denne villfarne magien kan være vesener, minner, artefakter og mye mer. Denne magien dukker opp ved steder i verden som parker, gater, smug og spesielt ved landemerker. ¨

I likhet med Pokéstops i Pokémon Go kan du finne mer energi, magiske ingredienser og Portkeys ved spesielle steder i verden. Du må bruke energi hver gang du kaster en besvergelse, og du kan også brygge eliksirer.

Akkurat som Gyms i Pokémon Go er det såkalte Fortresses, hvor en rekke trollmenn og hekser venter på å kjempe i mot deg.

Spillet kommer senere i år, og det er allerede mulig å registrere deg til Early Access av Google Play-versjonen hjemmeside

HQ
Harry Potter: Wizards Unite
Harry Potter: Wizards Unite

Relaterte teksterLoading next content