Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Twilight Princess

HD-utgave av Twilight Princess på vei?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skuffelsen blant mange Wii U-eiere var stor da Nintendo tidligere i år annonserte Zelda-spillet til konsollen likevel ikke lanseres i 2015. Spørsmålet er om Nintendo har noen planer i kikkerten for å korte ned ventetiden blant fansen.

Ryktene om en HD-utgave av Gamecube- og Wii-klassikeren The Legend of Zelda: Twilight Princess har sirkulert lenge (og nok vært en ønskedrøm for mange). Nå melder Destructoid at ryktene kan få mer vann på mølla.

Hackere på siden Wiibrew har kikket nærmere i kortene på en kommende oppdatering på Nintendos servere, og skal angivelig ha funnet en referanse til en japansk utgave av The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Dette kommer kort tid etter at man fant et ikon i Nintendo-nettverket som minner mistenkelig om det vestlige cover-designet til spillet fra 2006.

Slike nyheter skal som vanlig tas med store mengder salt. Tidligere i år gikk det rykter om en 3DS-versjon av spillet etter at en tysk 3DS-bruker hadde lagt inn spillet på sin StreetPass-bruker og tatt 3DS-en sin med på en Zelda-konsert i Dortmund. Samtidig virker ryktene å ha større gehalt denne gang, så det gjenstår å se.

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Relaterte tekster

5
Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du er en av de som har sett The Legend of Zelda: Twilight Princess 3D bli nevnt flere steder på nettet denne helgen, så kan vi nå informere om at det hele var en...Loading next content