Norsk
Gamereactor
nyheter
Helldivers II

Helldivers II-sjefen ber folk om å ikke kjøpe spillet

I hvert fall ikke foreløpig, eller hvis du ikke har penger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helldivers II er spillet alle snakker om for øyeblikket. Det har blitt mye mer populært enn noen kunne ha forutsett, og serverne har slitt med å holde på mengden av folk som er online til enhver tid.

Dette har fått administrerende direktør i Arrowhead Game Studios, Johan Pilestedt, til å anbefale at du faktisk ikke kjøper det akkurat nå. I et svar til noen som skrev om serverproblemene på nettet, skrev Pilestedt følgende:

"Hvis du ikke har penger, kjøp det senere. Selv om vi har laget et veldig morsomt spill, er det verdt å vente til serverne kan støtte kapasiteten. Jeg mener, som administrerende direktør vil jeg selvfølgelig at spillet skal være så lønnsomt som mulig, men hvis du brukte dine siste dollar og ble sittende fast i serverkøer, ville jeg bli [sønderknust]."

Helldivers II er veldig gøy, enten det er sammen med venner eller tilfeldige, men det er ikke alltid like gøy å spille alene, og derfor velger mange spillere å holde seg unna til de kan nyte spillet fullt ut.

Helldivers II

Relaterte tekster

0
Helldivers IIScore

Helldivers II

ANMELDELSE. Skrevet av Conny Andersson

Selv om han aldri meldte seg inn i hæren, ligger verdens skjebne nå i Connys hender, som har slaktet insekter i rasende fart de siste dagene...Loading next content