Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hellgate: London

Hellgate vender tilbake

Hellgate: Resurrection på vei til Vesten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det nok var en enkel beslutning for Namco Bandai, var det likevel en del vemod rundt nedleggelsen av nettrollespillet Hellgate: London i slutten av januar i fjor, etter at utvikler Flagship Studios stengte kontorene sine.

Spillet var kraftig kritisert av spillerne, led av en del grove bugs, og oppslutningen var langt fra tilstrekkelig. Som vi tidligere har fortalt om, har det koreanske utviklerstudioet T3 Entertainment overtatt utviklingen etter Flagship, og spillet som nå går under navnet Hellgate: Resurrection har gått over all forventning i Korea.

Nå ønsker HanbitSoft, som nå sitter på utgiverrettighetene til spillet, å prøve seg på både Europa og USA igjen, denne gangen med den oppdaterte versjonen.

- Hellgate: Resurrection gjør såpass suksess i Korea at vi har bestemt oss for å fremskynde lanseringen av spillet i Vesten neste år. Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å få spillet til fansen så raskt som mulig, forteller Kee-Young Kim, sjef i HanbitSoft.

I tillegg til USA og Europa skal spillet slippes i Kina, Taiwan og Sørøst-Asia, og det skal være gratis å spille på nett.

Hellgate: London

Relaterte teksterLoading next content