Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2 kommer også til PlayStation 4 og 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hello Neighbor ble en veldig stor suksess, men om du har gått glipp av det, handler det altså om et actioneventyr der du skal snike deg inn og finne ut av hva som foregår i din skumle nabos hus. Så tidlig som i 2020, under Geoff Keighleys Summer Game Fest-pre-show, avslørte utvikleren tinyBuild oppfølgeren Hello Neighbor 2 til PC og Xbox, som egentlig skulle slippes i 2021.

Men slik ble det ikke, og det kan vi takke pandemien for. Nå avsløres det dog at flere spillere får muligheten til å nyte eventyret når det endelig slippes. Via en tweet meddeles det nemlig at Hello Neighbor 2 også kommer til PlayStation 4 og 5. Forhåndsbestillingene starter på PlayStation Store 7. april, og om du bestemmer deg for å kjøpe det får du også umiddelbar adgang til den eksklusive beta-versjonen som starter samme dag.

For mer informasjon kan du se utviklerens innlegg på PlayStation-bloggen, og glem ikke å ta en kikk på den nye traileren nedenfor!

HQ
Hello Neighbor 2

Relaterte tekster

0
Hello Neighbor 2Score

Hello Neighbor 2

ANMELDELSE. Skrevet av Olof Westerberg

Olof har nok en gang gjemt seg for naboen Mr. Peterson, og det blir raskt tydelig at utvikleren sliter med å komme med nye ideer.Loading next content