Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 2

Hendrix-album til Rock Band

Axis: Bold as Love neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg husker da Battlefield: Vietnam skulle lanseres, Electronic Arts hadde vært flinke med å skaffe tidsriktig musikk til spillet, men en sang glimret med sitt fravær: Purple Haze. Jeg snakket selv med produsenten for spillet som sa at de hadde prøvd alt for å få lisens på låten, men Hendrix-familien nektet å frigi sanger til bruk i dataspill, for dataspill var voldelig og teit.

HQ

Nå har de tydeligvis skiftet mening. Neste uke kommer nemlig et helt album fra Jimi Hendrix som nedlastbart innhold til Rock Band.

- På samme måte som Jimi's musikk føler vi at Rock Band representerer et utrolig innovativt medie for å oppdage og leke seg med musikk som kan ha stor betydning for de som erfarer det, sier Janie Hendrix, sjef for Experience Hendrix, som nå tydeligvis digger dataspill.

Rock Band 2

Relaterte tekster

Rock Band 2Score

Rock Band 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Han har spilt alle musikkspillene du kan tenke deg. Sjefredaktør Jon Cato er redaksjonens største musikkspillfan, og har pløyd seg gjennom Rock Band 2, og satt karakter.Loading next content