Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

Her er AEW: Fight Forevers Achievements

Har du det som skal til for å få dem alle?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fortsatt mye mer vi ikke vet om det kommende AEW: Fight Forever enn vi faktisk vet. Vi har verken en komplett karakterliste eller en gang en utgivelsesdato.

Derfor er det ganske store nyheter at den fullstendige listen over Achievements har blitt publisert på Xbox Store. Som du kanskje forventer, har den fullstendige listen mange detaljer angående kampanjen (Road to Elite) og også for flerspiller som noen sannsynligvis vil betrakte som spoilere. Det er også mer tradisjonelle Achievements som låses opp etter å ha vunnet kamper under visse forhold, ved å slå motstandere med stiger, bruke spesifikke angrep og en hemmelig.

Sjekk ut hele listen i Twitter-tråden nedenfor.

AEW: Fight Forever

Relaterte tekster

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vår wrestlingkonge Johan Vahlström har levert mange suplexer, pile drivers og kjeveslag i massevis, men er ikke kjempefornøyd.Loading next content