Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2

Her er aller første gameplay fra Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2, det nye spillet til motorentusiastene i Milestone, skrenser inn på PS4, PC, Xbox One og Nintendo Switch den 8. februar neste år. Og nå har Milestone vært så hyggelige at de har sendt oss den aller første gameplay-videoen fra spillet, og den finner du i bunnen av nyhetssaken.

Traileren viser en runde rundt Tampa-banen i Florida, med mesteren Eli Tomac bak rattet, akkompagnert av "I don't like me anymore" fra punk-ikonene NOFX, som forøvrig feirer 35-årsjubileum i år. Lydsporet til spillet kan også by på band som Good Riddance og Sick of It All, i tillegg til NOFX.

Spillet kan skikte med en fornyet karrieremodus, et forbedret baneredigeringsverktøy, ekstra treningsanlegg og forbedret spillbarhet. Det er også tilgjengelig for forhåndsbestilling nå, og da får du blant annet med Infinity Customization Pack.

HQ
Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2

Relaterte teksterLoading next content