Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem Warriors

Her er andre spørsmålet i Fire Emblem Warriors-konkurransen vår!

Vinn en fet Collector's Edition av Fire Emblem Warriors. Alt du trenger å gjøre er å se en liten videosnutt og svare på et par enkle spørsmål.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spørsmål 2: Hvilket Fire Emblem-spill er favoritten din og hvorfor?

HQ

Spørsmål 1: Hvilken Fire Emblem-figur er favoritten din og hvorfor?

HQ

Fire Emblem Warriors kombinerer det høyt elskede Fire Emblem-universet med den legendariske Musou-formelen, og hvis du gleder deg til spillet kommer ut er det bare å lese videre!

Vi lager nemlig to videoer i samarbeid med Nintendo, som forteller litt om oppbyggingen og konseptet bak spillet. I forbindelse med dette samarbeidet gir vi deg muligheten til å vinne en megakul Collector's Edition-utgave av spillet.

Sammen med disse to videoene kommer det to spørsmål, som du finner i toppen av teksten, og gir du oss du to fete svar, så kan du bli den heldige vinneren av denne fete premien. Den første videoen, og første spørsmål finner du i toppen av nyheten.

Alt du trenger å gjøre er å ta en titt på videoen og svaret på spørsmålet i kommentarfeltet. Lykke til, og må den beste spiller vinne!

Fire Emblem Warriors

Relaterte tekster

0
Fire Emblem WarriorsScore

Fire Emblem Warriors

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Mange spillserier har fått "Warriors-behandlingen" de siste årene. Nå er det heltene i Fire Emblems tur til å banke løs på hundrevis av fiender om gangen.Loading next content