Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Psychonauts

Her er Awesome Games Done Quick-tidene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Plutselig befinner vi oss i et nytt år, og det er endelig klart for en ny runde med veldedighetstilstelningen "Awesome Games Done Quick". Moroa starter 8. januar, og deretter skal det spilles fort gjennom en rekke spill frem til 15. januar. Blant de mange kvalitetstitlene som skal rundes i en fei, finner vi blant annet Psychonauts, Borderlands 2, Mega Man og Silent Hill 4: The Room.

Det er kanskje ikke alle spillene du er nysgjerrig på, så det kan være nyttig å planlegge litt i forkant. Heldigvis har arrangørene delt en oversikt med hva som skal skje når, og denne finner du på denne siden.

Psychonauts

Relaterte tekster

0
Her er Awesome Games Done Quick-tidene

Her er Awesome Games Done Quick-tidene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Plutselig befinner vi oss i et nytt år, og det er endelig klart for en ny runde med veldedighetstilstelningen "Awesome Games Done Quick". Moroa starter 8. januar, og...Loading next content