Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Her er de gratis PS Plus-spillene for mars måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du innehar et Playstation Plus-abonnement, som for øvrig er påkrevd hvis du skal spille online på Playstation 4 (men ikke på Playstation 3 eller PS Vita) får du hver måned sjansen til å laste ned utvalgte spill helt gratis. Man må benytte seg av tilbudet før spillene erstattes av nye titler neste måned, men har man først lastet dem ned kan man beholde dem så lenge man har et aktivt PS Plus-medlemskap.

Nå har Sony presentert gratisspillene for mars måned, og denne gangen finner vi flere godbiter av nyere art på listen. Mer bestemt skal Playstation 4-eire skjenkes både Oddworld: New'n'Tasty og Valiant Hearts: The Great War, mens Playstation 3-eiere mottar Papo & Yo og detektivspillet Sherlock Holmes: Crimes & Punishments.

Til slutt har vi PS Vita-eierne, som skal få kose seg med det nylig utgitte OlliOlli 2: Welcome to Olliwood og Counterspy. Sistnevnte er dessuten et såkalt cross buy-spill på tvers av PS4, PS3 og Vita, som betyr at man spille det på alle plattformene.

Spillene skal etter planen legges ut i løpet av dagen i dag, men i skrivende stund er fremdeles de forrige gratisspillene listet opp i Playstation Store.

Kilde: Playstation-bloggen.

Her er de gratis PS Plus-spillene for mars måned


Loading next content