Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Digimon Survive

Her er den første teaseren til Digimon Survive

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Digimon Survive er en ny tittel fra Bandai Namco, som ble annonsert uten spesielt mye brask og bram, eller informasjon, for en liten stund siden. Nå vet vi littegranne mer enn bare en tittel, takket være en Digimon-livestream fra Bandai Namco (via NintendoLife), og vi har også en liten teaser som viser litt gameplay.

Spillet blander visual novel og turbasert strategisk RPG, og handler om en gjeng med unger som blir transportert til en mystisk verden hvor de må utforske omgivelsene sine og ta avgjørelser for å overleve. Utfallet av spillet påvirkes av disse avgjørelsene, og historien utvikler seg etter hvert som du spiller. Greier du å komme til veis ende med alle figurene i god behold?

Du kommer til å ha rundt 100 Digimon å leke deg med i de turbaserte kampene, og det å kommunisere med venner, og fiender, i løpet av en kamp øker energinivået ditt, og denne energien bruker du til å utvikle Digimonene dine.

Er dette et spill du kommer til å følge med på?

HQ
Digimon SurviveDigimon Survive
Digimon SurviveDigimon SurviveDigimon Survive
Digimon SurviveDigimon Survive

Relaterte tekster

1
Digimon Survive utsettes til 2020

Digimon Survive utsettes til 2020

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Witchcraft offentliggjorde Digimon Survive i fjor var planen at det ambisiøse spillet skulle lanseres mot slutten av 2019, men dette er ikke tilfellet lenger....Loading next content