Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament

Her er den nye Pokkén Tournament-kontrolleren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med fare for å tråkke noen på tærne tør vi å påstå at gamepad-kontrolleren til Nintendos Wii U-konsoll ikke er spesielt godt egnet for fightingspill. Derfor var det betryggende å høre at Bandai Namco skulle slippe en egen arkade-inspirert kontroller til Pokkén Tournament.

Det opprinnelige designet ble imidlertid ikke så godt tatt imot blant fansen, og derfor kommanderte Bandai selskapet med ansvaret for produksjonen, Hori, til å gjøre noen endringer. Disse er nå gjort, og det nye designet er som følger.

Kontrolleren er kun bekreftet til det japanske markedet, men i vår tidsalder er jo import er fin mulighet uansett hvor i verden du måtte befinne deg. Pokkén Tournament ble for øvrig sluppet den 18. mars.

Pokkén Tournament
Pokkén Tournament
Pokkén Tournament

Kilde: Gamespot.

Relaterte tekster

6
Pokkén TournamentScore

Pokkén Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er nesten overraskende at et konsept som på papiret fungerer så godt har tatt så lang tid. Velkommen til Pokémons svar på Tekken: Pokkén Tournament!

0
Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pokkén Tournament har blitt en stor suksess for Bandai Namco og Nintendo, noe som har resultert i bred støtte siden lanseringen i mars med nytt innhold og forbedringer....Loading next content