Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Her er fem grunner til at du bør være begeistret for Miasma Chronicles

The Bearded Ladies' taktiske RPG har nå inntatt PC, PS5 og Xbox Series.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den seneste tittelen fra utvikleren The Bearded Ladies, det samme talentfulle teamet som tidligere ga ut Mutant Year Zero: Road to Eden, har nå kommet. Dette taktiske rollespillet, ved navn Miasma Chronicles, er satt i et ikke altfor fjernt fremtidig Amerika, og dreier seg om hovedpersonen Elvis når han utforsker en postapokalyptisk ødemark sammen med sin robotbror i håp om å finne svar om morens forsvinning og også om den dødelige Miasma som har feid over landet og herjet alt på sin vei.

Mens vi nylig utforsket åpningen av Miasma Chronicles som en del av en GR Live-sending, er vi her for å gi deg fem grunner til at du bør glede deg til denne actionfylte eventyrstrategiopplevelsen.

Du finner disse grunnene i den praktiske videoen nedenfor, og hvis du vil sjekke ut Miasma Chronicles selv, kan du gjøre det i dag på PC (via Steam, Epic Games Store og GOG), PlayStation 5 og Xbox Series.

HQ
Miasma Chronicles

Relaterte tekster

0
Miasma ChroniclesScore

Miasma Chronicles

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

The Bearded Ladies er tilbake med et nytt taktisk RPG som tar spillerne med til et uforsonlig postapokalyptisk Amerika.Loading next content