Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ninja Box

Her er første teaser og skjermbilder fra Ninja Box

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken startet Bandai Namco en nedtellingsside for et hemmelig spill til Nintendo Switch. Som vi gjettet viste spillet seg å være basebyggingsrollespillet Ninja Box. Og nå har vi fått henda fatt i den aller første teaseren og de aller første skjermbildene fra spillet.

Den ene hovedfiguren heter Tonkachi, en barneninja med en mobil fastlimt til panna som elsker å ta opp alt han gjør og legge det ut på nettet. Han kan minne om en ung Naruto. Den andre hovedfiguren er Hiroto, en relativt normal fyr som har en tendens til å overreagere, ifølge den offisielle nettsiden (via Gematsu). Begge, med hjelp fra spillerne, har ansvar for å bygge en forsterket base med feller og forsvarsmekanismer, og også dekorere basen med møbler og andre gjenstander.

Ta en titt på teaseren og skjermbildene nedenfor. Hva synes du?

HQ
Ninja Box
Ninja BoxNinja Box
Ninja BoxNinja Box

Relaterte teksterLoading next content