Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witness

Her er konsollforskjellene for The Witness

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Witness er ute til PC, Playstation 4 og Xbox One, og hvis man kikker nærmere på konsollutgavene er det tydelig at de ulike plattformene har prioritert forskjellig med tanke på grafikken.

Spillet kjører nemlig i oppløsningen 1080p på Xbox One, mens Playstation 4 har 900p. Til gjengjeld har Xbox One-versjonen 30 bilder i sekundet og 4x MSAA anti-aliasing for bedre bildekvalitet, mot Playstation 4s 60 bilder i sekundet og 2x MSAA anti-aliasing, skriver ICXM.net.

Playstation 4-utgaven krever dessuten dobbelt så mye plass på harddisken med sine 8 GB. Vi vet ikke hvorfor utvikleren har ofret bildekvaliteten på Playstation 4-versjonen, men det kan ha sammenheng med at spillet var først ute på Sonys konsoll.

The Witness

Relaterte tekster

3
The WitnessScore

The Witness

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Er det mulig å ha det gøy på en øde øy fylt til randen med puzzles? Eirik har prøvd det, og har nå kommet tilbake for å fortelle om opplevelsen.Loading next content