Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Astral Chain

Her er noen nye bilder fra det Switch-eksklusive Astral Chain

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige måned viste Nintendo frem en rekke eksklusive titler som er på veil til Switch, og blant de store overraskelsene var Platinum Games' åpne action-spill Astral Chain, som gir oss en stor verden å utforske og noe som likner et spennende kampsystem.

De har nå, via Twitter fremvist en rekke nye bilder som setter fokus på "Legion"-karakteren, en slags partner som både hjelper deg narrativt når du utforsker forskjellige saker i byen, men den hjelper deg også i kamp.

Du kan se hvordan den tar seg ut nedenfor, og du kan naturligvis også se den første traileren. Spillet forventes å utkomme senere i år.

Astral Chain
Astral Chain
Astral Chain
Astral Chain
HQ

Relaterte tekster

8
Astral ChainScore

Astral Chain

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

Har du noen gang ønsket å være animepoliti? Michael mener det er bare ett riktig svar etter å ha prøvd det nyeste spillet fra PlatinumGames.Loading next content