Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 25

Her er omslagene til årets EA Sports-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De nye innslagene i årets sportsspill fra Electronic Arts skal som kjent slippes til både dagens og morgendagens konsoller. Da de skulle presentere spillomslagene valgte imidlertid EA å fokusere på den neste konsollgenerasjonen, ved å sende ut bilder av Xbox One-utgavene.

Mer spesifikt har de offentliggjort omslagene til FIFA 14, Madden NFL 25 og NBA Live 14, som alle er designet i samme stil. De minner på mange måter om omslag av typen man finner i actionspillhylla, og de kler i grunnen spillene veldig godt.

Det synes i hvert fall vi. Er du enig?

Madden NFL 25
Madden NFL 25Madden NFL 25

Relaterte tekster

0
Over én million solgte Madden NFL 25

Over én million solgte Madden NFL 25

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

EA meddeler at det bare har tatt noen dager å selge én million eksemplarer av Madden NFL 25. Siden lanseringen har dessuten spillet rukket å komme opp i seks millioner...

2
Dropper Madden NFL 25 til Wii U

Dropper Madden NFL 25 til Wii U

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Her til lands er ikke Madden-serien den mest populære, men på den andre siden av Atlanterhavet snakker man heller om NFL-feber enn fotballfeber. Ok, de sier kanskje...Loading next content