Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Her er spillene du kan spille gratis denne helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden det så ofte tilbys spill man kan spille helt gratis hver uke, tenkte vi at vi kunne begynne å oppsummere dette hver helg. Først og fremst har vi denne helgen Ghost Recon: Breakpoint, som er gratis å laste ned og spille på både PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Ubisoft har dog mer å by på, for frem til og med i morgen kan du sikre deg et gratis eksemplar av Child of Light til PC via Uplay. Epic har som vanlig sine gratistitler hver uke, og nå kan du skaffe World War Z, Figmen og Tormentor x Punisher helt gratis frem til den 2. april - og du får beholde dem for alltid etter dette.

Microsoft har sitt eget konsept kalt Free Play Days, og denne helgen er det Risk of Rain 2 samt Tekken 7 som gjelder, som du kan laste ned og spille uten ekstra kostnad hele helgen så lenge du har Xbox Live Gold.

Også Nintendo har skjønt at folk liker ting som er gratis, og frem til den 6. april kan alle som har Switch Online gratis laste ned en testversjon av Arms. Vi antar at det er en slags oppvarming til Super Smash Bros Ultimate, da neste gjestekarakter som kjent kommer fra nettopp Arms.

Om vi har misset noe, kan du gjerne tipse andre Gamereactor-lesere om andre gratisspill i kommentarfeltet :)

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterte tekster

2
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes Wildlands fortsatt er helt greit, men selv om Breakpoint følger mye av den samme oppskriften har han måtte gå lavere på poengskalaen enn på lenge.Loading next content