Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

Her er spillene som blir gratis via Stadia Pro i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke lenger kun Microsoft og Sony som langer ut gratis spill hver eneste måned, Google har nemlig fulgt opp, og selv om det var litt tvil om presis hvordan deres Stadia Pro-abonnement ville utforme seg, så ser det ut til at det har tatt inspirasjon fra konkurrentene.

De gir også to spill gratis hver eneste måned til Pro-abonnenter, og februar er selvsagt intet unntak. Google har avslørt via et blogginnlegg at det i februar blir Metro Exodus og Gylt som gis bort gratis.

Det kommer også frem at flere spill faktisk forblir gratis via Stadia Pro i en stund fremover, som Destiny 2, Farming Simulator 19 og Thumper. Dog forlater Samurai Shodown og Rise of the Tomb Raider utvalget den 31. januar.

Metro Exodus

Relaterte tekster

9
Metro ExodusScore

Metro Exodus

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har herjet rundt i den postapokalyptiske ødemarken i Russland, og blitt så skremt at hun lengtet tilbake til Metroen.Loading next content