Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoshi's Crafted World

Her er tre gameplay-klipp fra Yoshi's Crafted World

Nå er det ikke lenge igjen før vi får spille Yoshi's Crafted World. Her kan du se klipp fra noen av de forskjellige banene mens du venter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette blir et tettpakket år for Nintendo, og det hele starter denne måneden med Yoshi's Crafted World, et spill som endelig kommer 29. mars etter å ha blitt utsatt flere ganger.

Nedenfor kan du finne tre forskjellige klipp fra spillet, mer spesifikt et fra Dino Desert, et fra Sky-High Heights og et i selskap med Poochy i Magma Run.

Anmeldelsen kommer litt senere denne måneden. Gleder du deg?

HQ
HQ
HQ
Yoshi's Crafted World

Relaterte tekster

2
Yoshi's Crafted WorldScore

Yoshi's Crafted World

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Garnnøstene er byttet ut med papp og papir, men Yoshi's Crafted World leverer nok en gang digital feel-good fra Good-Feel.

0
Prøv Yoshi's Crafted World nå

Prøv Yoshi's Crafted World nå

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Yoshi's Crafted World er fortsatt seks uker unna, men i kveld kunne Nintendo gi oss den gledelige nyheten at vi ikke trenger å vente såpass lenge på mer Yoshi. En demo...Loading next content