Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem Warriors

Her er vinneren av Fire Emblem-konkurransen vår!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Enda en konkurranse avsluttes her på Gamereactor og denne gangen er det Fire Emblem-konkurransen som står for tur. Vi har lest alle besvarelsene som er blitt sendt inn, og har valgt oss ut en vinner.

Den heldige denne gangen er dansken tcsb, så gratulerer så mye! Vinneren har blitt kontaktet og premien er snart på vei i posten.

Tusen takk til alle som deltok, det var veldig fornøyelig å lese svarene deres! Hvis du er skuffet over at det ikke var du som vant denne gangen vil jeg minne om at vi har andre konkurranser på gang, blant annet denne hvor du kan vinne en fet CoD WWII-jakke. Og så dukker det nok opp flere konkurranser etter hvert, Kanskje i morgen? Hvem vet!

Fire Emblem Warriors

Relaterte tekster

0
Fire Emblem WarriorsScore

Fire Emblem Warriors

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Mange spillserier har fått "Warriors-behandlingen" de siste årene. Nå er det heltene i Fire Emblems tur til å banke løs på hundrevis av fiender om gangen.Loading next content