Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 13

Her skal Oslos beste FIFA-spiller krones

Førstkommende lørdag er det klart for superfinale ved Deichmanske bibliotek i hovedstaden. Da skal årets Oslo-mester i FIFA 13 kåres!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter flere tøffe oppgjør i de innledende rundene inviterer Deichmanske bibliotek og Kulturetaten nå til finale i årets Oslo-mesterskap i FIFA 13. Denne vil gå av stabelen førstkommende lørdag, altså den 13. april, på Hovedbiblioteket ved Arne Garborgs plass.

Finalerunden vil bli utkjempet av åtte spillere, som skal vise alle og enhver hvem som er best med Xbox 360-kontrolleren i hendene:

- Denne lørdagen settes finalekampene opp på storskjerm, og publikum inviteres til å være med å følge med på hvem som stikker av med seieren. Det kommer heiagjenger fra de ulike bydelene som har deltatt og Deichman oppfordrer alle til å komme og heie på sin favoritt. I tillegg blir det mulighet for publikum å være med på en fotballquiz med spennende premier. Oppvarmingen til Superfinalen starter kl. 13.00 med en «landskamp» mellom fjorårets Oslomester og Trondheimsmester - hvem er best i landet! Etter kampen setter vi i gang årets Superfinale med årets deltakere, og vi holder på til årets Oslomester er kåret!, skriver spesialbibliotekar Guro Nesse til Gamereactor.

FIFA 13

Relaterte tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

EA Canada lovet oss en mer finpusset fotballopplevelse med FIFA 13. Holder de ord? Redaktøren er klar med dommen...

7
FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

At fotball er en populær sport blant gamere er en kjensgjerning og da EA la frem regnskapstallene for forrige kvartal i går, kunne de vise til rekordsterke tall for den...Loading next content