Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Ball Xenoverse 2

Hero Colosseum-modusen i Dragon Ball Xenoverse 2 får trailer

Ta en titt på hva modusen har å by på!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dragon Ball Xenoverse 2 får en ny Hero Colosseum-modus i fremtiden som en del av oppdateringsplanen for spillet, og nå har vi en splitter ny trailer som viser frem hvordan modusen ser ut og fungerer.

Hero Colosseum dreier seg rundt "strategic figurines" som kjemper mot hverandre og blir beskrevet som et "spill inni spillet". men traileren kan garantert forklare det mye bedre enn vi kan, så ta en titt på den hvis du er nysgjerrig på hva denne modusen har å by på:

HQ
Dragon Ball Xenoverse 2

Relaterte tekster

0
Dragon Ball Xenoverse 2Score

Dragon Ball Xenoverse 2

ANMELDELSE. Skrevet av Brandon Green

Vi tvilte aldri på at Dragon Ball Xenoverse 2 ville bli et godt Dragon Ball-spill, men er det det beste? Vi har satt karakter...

1
Beta-gameplay fra Dragon Ball Xenoverse 2

Beta-gameplay fra Dragon Ball Xenoverse 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Dragon Ball Xenoverse 2-betaen ble avsluttet i går, og vi har naturligvis passet på å spille litt. Hvis du ikke fikk anledning til å teste den selv, kan vi kanskje trøste...Loading next content