Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham City

Hevder Arkham Asylum og City er på vei til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kom det frem at storspillet Batman: Arkham Knight er blitt utsatt med tre uker, og at den nye slippdatoen er satt til den 23. juni. Dette var imidlertid ikke den eneste Batman-nyheten som så dagens lys i går, i hvert fall hvis man skal tro kildene til den italienske avdelingen av IGN.

De skriver nemlig med en viss selvsikkerhet i ordlyden at de to foregående Batman-spillene til britiske Rocksteady, altså Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City (Arkham Origins lagde Warner Bros. selv), også kommer til Playstation 4 og Xbox One i form av oppussede Remaster-utgaver.

Informasjonen er ikke blitt offisielt bekreftet ennå, men i lys av hvor mange HD-versjoner av eldre spill vi ser i disse dager er det langt fra utenkelig at Batman vil få den samme behandlingen. I så fall vil man kunne spille gjennom hele trilogien på samme konsoll hvis man vil, så fremt man er villig til å kjøpe spillene på nytt.

Har du derimot aldri spilt noen av dem før, er du allerede solid på etterskudd...

Batman: Arkham City

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...Loading next content