Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Hils på Meltan, den første legendariske Pokémon i Let's Go

Ståltypen gir livstegn fra seg i ny video fra Pokémon-professorene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En flunkende ny Pokémon dukket nylig opp i Pokémon GO til alles store forundring. Den heter Meltan, er en ståltype, og den er legendarisk.

I videoen nedenfor forteller Oak og Willow om de to spillene Meltan kommer til å dukke opp i de kommende månedene, nemlig Pokémon: Let's Go Pikachu! / Let's Go Eevee! til Nintendo Switch og Pokémon Go. Du kan også sjekke ut noen offisielle skjermbilder av Meltan her.

Det er ikke fastsatt noen dato for Meltans debut ennå.

HQ
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 3

Gamereactors store julekalender - Luke 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 3! Hva finner vi bak denne, mon tro? Oi, se her ja, et eksemplar av Pokémon: Let's Go Eevee med Pokéball...

0
Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

NYHET. Skrevet av Bengt Lemne

Vi får ta turen tilbake til Kanto-regionen i Gamefreak sitt nye Pokémon-spill, Pokémon: Let's Go Eevee/Let's go Pikachu! Vi har lagt ut på eventyr med Eevee i sekken og...Loading next content