Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Hinter Hideo Kojima om Death Stranding 2?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er allerede kjent at Hideo Kojima og resten av Kojima Productions er i gang med utviklingen av deres neste storspill. Deres første tittel var som kjent Death Stranding, og med tanke på at det ble ganske suksessfullt kan det tenkes at de er interesserte i å lage en oppfølger.

Og nå ser det ut til at Kojima selv hinter om at det er akkurat det de jobber med. I hvert fall har mange tolket hans Twitter-innlegg med en skisse av et fartøy som et hint om at noe nytt Death Stranding-relatert er på vei. Hvis man zoomer ordentlig inn på bildet kan man se at det står "Bridges" på siden av fartøyet på tegningen, hvilket er en sentral del av Death Stranding-universet. Det kan så klart være noe helt annet også. Hva tenker du?

Death Stranding
Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content