Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Hinter Obsidian-grunnleggeren til et ny Fallout?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Chris Avellone er i hovedsak kjent for å ha bidratt i utviklingen av Fallout 2 og Divinity: Original Sin-spillene, samt skapt Fallout: New Vegas da han var i Obsidian. Du kan derfor trygt si at han har vekket interessen vår på Facebook.

På tirsdag endret Avellone nemlig profilbildet sitt på Facebook til dette.

Fallout 4

Om dette ikke er tydelig nok kan jeg si at dette er bilde av en strekfigur som klemmer Vault Boy, den ikoniske figuren fra Fallout-serien. Det kan jo selvsagt bare være at Avellone har fått mulighet til å spille litt Fallout igjen nå som utviklingen av Divinity: Original Sin II til PC er ferdig, men personlig håper jeg helt klart på at dette er et hint om at han og resten av gjengen i Larian Studios jobber med et nytt Fallout-spill. Han har tross alt ikke kommentert de utallige kommentarene på bildet som tror dette er snakk om et nytt Fallout. Ville han ikke benektet det om det ikke var tilfellet?

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content